Procrastinators Club of Norway så langt...
av Tom Duckie Anda (fungerende leder av PCN)

I 1989 leste jeg en artikkel i Det Beste (Reader's Digest) om Les Waas som startet Procrastinators Club of America (PCA). Artikkelen var morsom og viste at disse amerikanske somlekoppene hadde humor og somlet med et glimt i øyet. Dette var jo midt i blinken for meg, en notorisk somlekopp av dimensjoner. Jeg gikk derfor straks i gang med å stifte Procrastinators Club of Norway (PCN). Og allerede i 1993 var vi i gang. Vi valgte det latinske slagordet "Festina lente!" som betyr "Skynd deg, langsomt".

Mara Liem designet vår glimrende skilpaddelogo. Takk Mara, du får betalt i sjokolade. Skilpadden trenger forøvrig et navn, forslag kan sendes til forslag@somle.net

Gjennom BBS-miljøet fikk vi våre første medlemmer, og da vi etter hvert kom oss ut på internett vokste medlemstallene enda mer. I dag har vi over 50 registrerte medlemmer, og sikkert en haug potensielle medlemmer som ikke har somlet seg til å melde seg inn enda.

PCN måtte få seg en kontaktadresse i form av en postboks. I den anledning ble et midlertidig styre satt ned, og siden det fremdeles ikke har blitt holdt noen generalforsamling, eller styremøte for den saks skyld, så sitter dette midlertidige styret enda. Postboksen har vi forøvrig ikke lenger. Vi tømte den ikke ofte nok, så posten stengte den.

I år (2007) har vi begynt å tenke på å feire vårt 10-års jubileum. Vi skal også registrere klubben offisielt. Jeg fylte ut skjema for registrering av organisasjonen i 2002, men har ikke fått sendt det inn enda. Men jeg føler at i år kommer det kanskje til å skje, om jeg finner igjen skjemaet.

Vi har også planer om ulike protester og aksjoner som vi ønsker å arrangere. Foreløpig har det blitt med planene. Men vi skal nok få somlet oss til å iverksette dem en dag. Følg med i media.

I 1995 ble det foreslått av et medlem at vi skulle kåre "Årets Bedrift" og "Årets Somlekopp" hvert år. Dette synes jeg var et glimrende forslag, og siden vi enda ikke har hatt noe styremøte tok jeg selv avgjørelsen i 1998 om at dette skulle bli en årlig feiring av somling hvor vinnerene publiseres her på hjemmesiden vår. Siden ingen har somlet seg til å foreslå noen enda, har vi heller ikke kåret noen.

Forslag til Årets Bedrift og Årets Somlekopp mottas med takk på følgende adresse: forslag@somle.net

Som tidligere nevnt er det snart på tide vi feirer vårt 10-års jubileum. Vi har ikke fått satt ned noen festkomité enda. Men jeg er sikker på at det blir en festlig feiring, dersom vi noengang får somlet oss til det.